Nieuws

De jaarlijkse studiedag staat gepland op 31 oktober 2019,  9.30-1700 u lokatie Academie Haptonomie te Doorn,  info volgt.

David Borman (o.a. verloskundig opleider en auteur van het boek Aanpakken voor a.s.vaders) en Jeroen de Jong (Praktijkvader.nl) zullen deze dag lezingen/workshops verzorgen met als onderwerp 'de rol van de vader'.

Jubileum '15 jaar VHZB' werd gevierd op 5 oktober 2018 met een druk bezochte feestelijke studiedag.

De dag werd geopend met muzikale intro door Martine van der Meulen met een eigen compositie op piano. Een mooie overgang van de hectiek van het reizen naar  terug in de basis en in het moment-van-nu. We hebben genoten van de lezing van Willem Pollmann, wat een rijkdom aan kennis en ervaring. In de middag bracht Monique Duran haar ervaringen als verloskundige en HZB-er over de periode na de geboorte 'Het opnieuw zoeken naar balans'. De uitwisseling van kennis en ervaring bracht weer dat nodige bewustzijn van wat soms zo  vanzelfsprekend lijkt.

En dan de presentatie van de waaier. Een mooi naslagwerk met 29 verfijnde tekeningen en begeleidende tekst bedoelt als geheugensteun voor de stellen die bij ons de HZB volgden.

Waaier Bestellen: Leden VHZB kunnen deze waaier bestellen. Stuur een mail naar penningmeester@vhzb.nl. Vermeld het aantal en het adres waar het naar toe gestuurd kan worden.

 

Facebook

Graag nodigen we iedereen uit onze Facebookpagina Zwangerschap en Haptonomie te volgen. Er staat interessante informatie over zowel zwangerschap en geboorte als te volgen workshops. En spreekt het je aan dan stellen we het zeer op prijs als jullie het liken.

Nascholing Zwangerschapshaptonomie

Kijk voor huidig aanbod van opleiding en/of nascholing HZB op de websites van Synergos: www.synergos.nl, van Academie voor Haptonomie Doorn: www.haptonomie.nl of van Haptonomie Centrum Nederland : www.haptocentrum.com