Nieuws

Studiedag 15 november 2017

Conceptie-Zwangerschap-Geboorte 'De reis die ons leven bepaalt'.

Lokatie :
Hotel Van der Valk te Veenendaal
Tijd :
09:00-17:30
Kosten :
leden gratis
Accreditatie VVH :
9 SBU/HTD/Psychosociaal

Ben je als haptotherapeut lid van de VVH en werkzaam met zwangeren en/of haptonomische zwangerschapsbegeleider en wil je graag deze bijzondere workshop bijwonen. Stuur een mail naar info@vhzb.nl met je naam en telefoonnummer dan nemen we contact met je op.

Inhoud studiedag

Anna Verwaal, een grote inspirator voor velen, zal uitgebreid vertellen over de invloed van conceptie, prenatale periode en de geboorte-ervaring op een mensenleven.

Anna zal ons bewust maken van de invloed die wij als gespecialiseerde haptonomische begeleider hebben op de zwangerschap en het geboorteproces. En hoe wij, door meer bewust naar pre- en perinatale imprints te gaan kijken, de bevallingservaring van onze cliënten en hun baby's positief kunnen beïnvloeden.

Bevindingen in de pre- en perinatale psychologie laten zien dat imprints uit deze periode een grote invloed hebben op alle relaties in ons leven, zowel fysiek, psychologisch als emotioneel. Het zal duidelijk worden hoe deze imprints, angsten of trauma's zijn ontstaan en op welke manier ze ons beïnvloeden.

Wil je meer weten over het werk van Anna Verwaal bezoek dan haar website FromWombToWorld.com of bekijk haar Tedtalk via onze Facebookpagina.

Facebook

Onze Facebookpagina Zwangerschap en Haptonomie is sinds maart 2017 online. Graag nodigen we iedereen uit ons te volgen en te liken.

Nascholing Zwangerschapshaptonomie

Kijk voor huidig aanbod van nascholing HZB georganiseerd door de opleidingen Synergos Amersfoort en Academie voor Haptonomie Doorn op www.haptonomie.nl of www.synergos-haptonomie.nl