VHZB waaier: Fijn dat je er bent!

VHZB Waaier: Fijn dat je er bent!

Deze waaier is uitgegeven ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders.

Je hebt met deze waaier een mooi naslagwerk in handen als praktische geheugensteun bij gevolgde haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Als je minder bekend bent met deze vorm van begeleiding kan de waaier je wellicht enthousiast maken voor de haptonomische manier van aanraken en contact maken.

Aanraken met aandacht vergroot jullie verbinding en verzacht je lichaam

Inhoud

In de waaier vind je 29 houdingen voor tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode als
jullie kindje net geboren is. De bijbehorende tekst staat aan de achterzijde van elk waaierblad.
Probeer de houdingen uit en ontdek zelf welke voor jou het fijnste zijn en welke houdingen jou in je eigen kracht brengen en houden.

We wensen jullie een fijne zwangerschap en mooie bevalling!

 

Specificaties

De waaier ‘Fijn dat je er bent!’ kost €4,50 voor niet-leden en €2,50 voor leden. De tekst uit de waaier is ook in het Engels beschikbaar voor mensen die haptonomische zwangerschapsbegeleiding volgen.  

Tekst: Maaike van Leur, Annette Vermeulen, Wendy van Dam, Martine van der Meulen
Redactie: Jeroen de Jong
Tekeningen: Vonny Nuijten
Vormgeving: Studio ImVorm

Nederlands | Waaier | Druk: 2 | 34 bladen

VHZB waaier: Fijn dat je er bent!

Een mooi naslagwerk met verfijnde tekeningen en begeleidende tekst: 29 haptonomische houdingen voor tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Voor meer contact, vertrouwen en ontspanning voor jou, je partner en jullie kindje.

12 september 2018

Misschien ook interessant…

Geef jij zelf zwangerschapshaptonomie?

Word lid van de VHZB

Lid worden van de VHZB heeft veel voordelen. Zo ben je goed vindbaar op onze website voor zwangeren, hun partners en verwijzers en heb je zowel offline al online contact met collega’s door heel Nederland.

Wij bieden jou een eigen profielpagina en toegang tot ons forum. Maar ook kun je als lid kosteloos deelnemen aan workshops, lezingen en studiedagen.