Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online ledenvergadering (ALV)

17 juni @ 13:00 - 14:15

Algemene Ledenvergadering

Op 17 juni houden we onze Algemene Ledenvergadering. Dit keer online i.v.m. de huidige situatie rond Corona. De vergadering vindt plaats via ZOOM of via Microsoft Teams.

De ledenvergadering duurt van 13.00 tot 14.15 uur. Aansluitend geeft Daphne van der Putten (www.birthandbodywork.nl) in ongeveer 20 minuten een toelichting/introductie op de training Embodied Consent die in dit najaar van start gaat.

Embodied Consent

In de training Embodied Consent komen o.a. de volgende vragen aan bod

  • Hoe ondersteun je in de geboortezorg na bijvoorbeeld een nare seksuele ervaring, een fertiliteitstraject of een bevallingstrauma? Een switch vanuit ‘het ondergaan’ (het overkomt haar) naar ‘eigen autonomie’. In de zwangerschap, tijdens de geboorte & tijdens het beleven van intimiteit en seksualiteit.
  • Hoe kun je als begeleider vanuit presentie haar uitnodigen, wachtend tot het lichaam zich kan verbinden en tevens herkennen hoe het lichaam kenbaar maakt de aanraking te wensen of juist niet? Wat doet dit met jou als begeleider?

De training is gebaseerd op het Wheel of Consent en de polyvagal theory van Stephen Porges.

Ben jij net zo nieuwsgierig als wij? We zien je graag op 17 juni!

 

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
13:00 - 14:15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

VHZB
E-mail:
info@vhzb.nl
Site:
https://vhzb.nl

Agenda

ALV en studiedag

ALV en studiedag

13 oktober 2020 @ 09:00-16:00 €95, | Algemene ledenvergadering, Studiedag

Studiedagthema 2020: “Seksualiteit en intimiteit tijdens de zwangerschap en na de geboorte” Het is niet voor iedereen makkelijk om over seksualiteit en intimiteit te spreken met de stellen, die bij ons komen. Er verandert veel in het lijf en in de relatie tijdens de...

Embodied Consent

Embodied Consent

20 november 2020 @ 10:00-17:00 €125 | Nascholingsdag

Uitnodiging Nascholingsdag Voor: Haptotherapeuten , Haptonomisch zwangerschapsbegeleiders , & Medewerkers in de geboortezorg Door Daphne Bergkotte -vd Putten en Mariëtte Frits: In het kort: • Je krijgt veel praktische technieken en verfijnde taal om met seksualiteit ...

Misschien interessant…

Geef jij zelf zwangerschapshaptonomie?

Word lid van de VHZB

Lid worden van de VHZB heeft veel voordelen. Zo ben je goed vindbaar op onze website voor zwangeren, hun partners en verwijzers en heb je zowel offline al online contact met collega’s door heel Nederland.

Wij bieden jou een eigen profielpagina en toegang tot ons forum. Maar ook kun je als lid kosteloos deelnemen aan workshops, lezingen en studiedagen.